SKUPINSKI POST

Lastna izkušnja z 42 dnevnim postom, mi ni povrnila le zdravja, pač pa se je v meni prebudila neka notranja moč, brez katere bi težko premagala dolgoletno bolezen rak… Post svetujem bolj kot preventivo pred hudo boleznijo, saj z njim dosežemo čistko v svojem telesu in tako nas ni strah, da bi zboleli. Po eni strani se odpovedujemo trdi hrani, po drugi strani pa samo pridobivamo. Post ni kazen, pač pa neprecenljiva nagrada, s katero lahko dosežemo zastavljene cilje. Nič ni nemogoče..

CILJI POSTENJA

POMLADIMO SE

PREČISTIMO NAŠE TELO

ODPRAVIMO ODVISNOST

Veliko berete, veste tudi, kaj bi morali spremeniti, pa nikakor ne najdete trenutka, da bi začeli na novo, s polno močjo. Včasih prebiranje in obiskovanje predavanj ni dovolj. Preprosto potrebujemo izkušnjo POST ZA ZDRAVJE. Da bi omogočila tako izkušnjo tudi vam, ponovno organiziram PROGRAM POSTENJA S SIMONO ŠKET. Število mest je omejeno, zato pohitite in ne odlašajte z odločitvijo. Če si nekaj dovolj želimo, lahko to tudi naredimo brez izgovorov. Poskusite, ne bo vam žal…

woman and frenchie

Naučila vas bom tudi spreminjanja starih napačnih vzorcev vašega življenja...

Ne rabite zboleti, da boste pričeli ceniti sami sebe in svoje življenje. Ko boste toliko osveščeni o pravilnem vzdrževanju vašega zdravja, vas ne bo več strah, da bi zboleli. Zato sem najsrečnejši človek, saj se zavedam pomena enkratnega življenja. Ni lepšega, kot zavedanje samega sebe in tega, da je največje bogastvo to, da dihamo s svojimi pljuči, gledamo s svojimi očmi in ljubimo s svojim srcem. Vsak izmed vas ima pravico biti srečen, le vedeti moramo, kaj koga osrečuje. Seveda ne smemo od samega sebe pričakovati preveč, pač pa stopati po stopničkah do svojih zastavljenih ciljev. Nihče nima pravice živeti namesto nas, niti ne more… V evoluciji zmagamo le najboljši, zato nam mora vsak padec pomeniti nov začetek. Nižje ko padamo, višje se lahko poberemo,…Vrh dosežemo takrat, ko ohranjamo v telesu ravnovesje brez bolezni, brez bolečine, brez strahu, brez stresa,… “Zadovoljna sem s svojim življenjem, ni ravno idealno, je pa samo moje!” Kdor pričakuje, da mu bo kar samo od sebe lepo, se moti. Zato moramo
iskati in če smo iskalci, bomo tudi našli. Življenje je prelepo, samo iz drugega zornega kota ga moramo pogledati…

Kaj bomo torej počeli?

Čaka vas nepozabna priložnost, kjer se boste naučili pravilnega postenja, s tem pa dosegli še veliko več… Kupite le klistir in obiščite moje predavanje pred postom, kjer vas bom naučila postopnega odpovedovanja hrane in klistiranja. Zaželjeno je, da pred postenjem opišete vaša pričakovanja. Skoraj prepričana sem, da boste po tem tednu z mano kot prerojeni, polni energije, ljubezni,…ki jo boste lahko koristno uporabili. Če je uspelo meni, bo tudi vam!

Cena tedenskega posta 355,00€ brez nastanitve.

Z vami bom vsaki dan od 18.00 do 20.00. V tem času bomo hodili v bližnje hribe in sicer v okolici Maribora, se sproščali in se učili lepega in srečnega življenja.

V ceno sta vključeni obe moji knjigi in dnevnik, ki ga prejmete na prvem predavanju. Vsa navodila pa prejmete ob prijavi. Moj namen je, da vas naučim samostojnosti in pripravljenosti na življenje, ki je polno presenečenj.

knjiga o telesu in duhu

Prijave sprejemamo pet dni pred pričetkom termina postenja, da se lahko na post ustrezno pripravimo.

TERMINI

Od 1.8. do 7.8.2022
Od 29.8. do 4.9.2022

Od 12.9. do 18.9.2022

Od 10.10. do 16.10.2022

INFO IN PRIJAVE

sketsimona@gmail.com

Simona Šket, 040 619 606