IMUNOTERAPIJA S STRANSKIMI UČINKI ALI BREZ NJIH…

Poznamo različne vrste imunoterapije. Rak nastane zaradi slabe imunske odpornosti in sedma faza vnetij je rak. Vnetje pa je znak zastrupljenosti telesa.

Imunoterapija z Biobran 1000 deluje na osnovi dviga naravnih celic ubijalk, ki se proizvajajo v kostnem mozgu. Glavna sestavina Biobran 1000 pa je arabinoxylan iz riža bran in encimi gobe Shitake. Klinične študije dokazujejo, da Biobran 1000 zmanjšuje stranske učinke zdravljenja. Njegova prednost pa je, da je imunomodulator, kar pomeni, da v primeru avtoimunskih obolenj znižuje vrednost naravnih ubijalk.

Sama sem spremljala zelo veliko ljudi, ki so bili na kemoterapiji ali na postu ali so bili cepljeni s cepivom proti Covid-u ali pa so imeli večje težave zaradi same bolezni, ki jo je povzročil Covid in so uživali Biobran 1000. Na tem projektu delam že osemnajst let in rezultati so več kot odlični. V družini smo imeli primer štiriletnika, ki je imel povišano temperaturo 39 ֯C. Pol ure po zaužitju polovice vrečke Biobran 1000 mu je temperatura padla na 37 ֯C. To dokazuje, da pri tako malem otroku v tem primeru ni placeba in se zaradi arabinoxylana zniža telesna temperatura.

Tudi sama sem obležala zaradi Covida in po zaužitju Biobran 1000 se je hitreje vzpostavilo ravnovesje v telesu.

Biobran 1000 je prehransko dopolnilo, vendar ima učinek zdravila. Ker pa nima stranskih učinkov, je po mojem mnenju le prehransko
dopolnilo.