Simona Šket

KAJ LAHKO STORIŠ DANES, NE ODLAŠAJ NA JUTRI

Odločila sem se, da se bom z Novim letom 2022 pričela postiti. Tiste, ki vas bo zanimalo moje počutje in vsakodnevne aktivnosti, me boste lahko spremljali na fb strani Simona Sket.
Kaj želim s postom doseči?
Letos se mi je zgodilo veliko pozitivnih stvari, na katere sem vplivala tudi sama. Posledično pa je bilo veliko odrekanja in ravno zato potrebujem postno sprostitev. Kot sem že večkrat omenila, name vpliva post kot nagrada za delo na sebi in poglobitev v notranjost. S tem še bolj prisluhnem sebi, se popolnoma sprostim, se posvetim vsakemu delu telesa in ga vzpodbudim k boljšemu delovanju.
Najbolj hvaležno pa je moje črevesje, saj ga s klistiranjem osvobodim zastarelega blata, ki se nabira v črevesnih žepkih. Na ta način omogočim boljšo absorpcijo hranilnih snovi, ki potuje po krvi do ostalih organov.
Tudi možgani dosežejo najvišjo stopnjo zavedanja, o kateri lahko drugi le sanjajo. To počutje je zelo težko opisati z besedami, to more človek doživeti, da lahko razume to postno stanje “letenja”. Naše telo je čudež, o katerem se marsikomu niti ne sanja. Sposobno je vzpostaviti ravnovesje in samozdravilne učinke, ki jih vsi nosimo v sebi. Več na preventiva-meet.si/uncategorized/zur-v-nasem-telesu/